Moderne nettsider til en god pris

Vi leverer flotte og moderne nettsider til små bedrifter og privatpersoner. Våre tjenester er svært rimelige og gjør det enkelt for deg å oppdatere og drive sidene videre etter levering.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Våre tjenester

Vi leverer ferdige nettsider som er enkle å styre slik at du kan fokusere på det som er viktig.

Responsive nettsider

Vi bygger nettsider med flott design som ser pene ut både på PC og mobil. Nettsidene blir levert med WordPress, som gjør vi det enkelt for deg å legge til nye sider eller oppdatere eksisterende sider etter levering.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi sørger for at nettsidene vi leverer er optimalisert for søkemotorer som f.eks Google. Dette gjør deg mer synlig på nett og bidrar til å redusere kostnaden av tradisjonell reklamebasert markedsføring.

Markedsføringsstrategi

Vi hjelper deg i gang med web-basert markedsføring ved å gi deg en enkel oversikt over besøksdata og informasjon om hvordan du kan bruke denne dataen til å markedsføre deg på nett.

Pakkeløsning

Med vår pakkeløsning får du en fullstendig nettside satt opp av oss til en svært rimelig pris.

Pakkeløsningen gir deg et flott utgangspunkt enten du ønsker å fortsette drift av nettsiden på egenhånd, eller om du foretrekker at vi drifter nettsiden videre.

Drifting av nettsider

Cleverly kan tilby videre drifting av nettsider som er levert av oss.

På denne måten kan du fokusere på mer viktige ting, mens vi tar oss av det tekniske og designmessige for dine nettsider.

Klar til å sette i gang?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale, så finner vi sammen en løsning som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss

Rastafaret 12, 1476 Rasta

(+47) 993 66 660

kontakt@cleverly.no