iRidium Server

Utvid funksjonaliteten til din smarthus app med vår serverløsning.  

Smartere smarthus med iRidium Server

Med en iRidium Server fra Cleverly kan du utvide din smarthusløsning til å gjøre mer for deg. Den smarte serveren fungerer som en sentral hub i smarthuset som kan overvåke dine smarthusløsninger, sende deg varsler ved viktige hendelser og håndtere det du ønsker av automatikk i hjemmet.

Koble til smarthuset fra hvor som helst

Med iRidium app og server fra Cleverly kan du koble til og styre ditt smarthus enten du er hjemme eller bortreist. Enten du bare glemte å skru av lysene før du dro på jobb eller om du vil skru opp gulvvarmen før du kommer hjem fra ferie, en iRidium Server vil gjøre din smarthusløsning tilgjengelig når som helst og hvor som helst. 

Få varsler til din telefon

En iRidium Server fra Cleverly kan skreddersys for dine behov på samme måte som appen. Vi kan bruke dine bevegelsessensorer, temperaturfølere og andre sensorer, i kombinasjon med timeplaner eller moduser, slik at du får varsler på telefonen dersom det skjer noe utenom det vanlige i boligen din.

Et smartere smarthus

Vår iRidium Server gjør smarthuset ditt enda smartere. Serveren gjør det mulig å sette opp logikk og automatikk som følger med på smarthusets enheter og reagerer på gitte hendelser etter dine egne ønsker. Serveren gjør det også mulig å sette opp tidsbaserte regler som utfører faste oppgaver i boligen daglig, ukentlig eller når det skulle trenges. Alt er selvsagt skreddersydd for akkurat dine behov. 

Kontakt

Ta kontakt med oss for tilbud eller spørsmål rundt våre tjenester.

Rastafaret 12, 1476, Rasta

+47 993 66 660

kontakt@cleverly.no

Skriv til oss

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om våre produkter, tjenester og viktige oppdateringer!

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!