Appstyring for HDL Buspro

Oppgrader ditt HDL Buspro smarthus med en brukervennlig og elegant smarthus app. 

Kom i gang

Gjør ditt HDL Buspro smarthus enda bedre med i3 Lite fra Cleverly

Vi er eksperter på appstyring av HDL Buspro anlegg. Med mange års erfaring med både HDL Buspro protokollen og i3 Lite, samt et tett samarbeid med iRidium Mobile, har Cleverly ekspertisen du trenger for å styre ditt HDL smarthus via app.

Enkel lysstyring

Den mest grunnleggende og ettertraktede funksjonen når det gjelder appstyring av smarte boliger er enkel og intuitiv styring av belysning. Med i3 Lite fra Cleverly kan du på enkelt vis styre reléer, dimmere eller farget lys fra mobil eller nettbrett. Smarthusappen gjør det også mulig å kombinere en rekke lys slik at du med et enkelt trykk kan styre lyset i hele rom eller hele boligen.

Intuitiv og praktisk varmestyring

Ved hjelp av i3 Lite fra Cleverly kan du styre varmen i alle boligens rom med enkle kontroller. Appløsningen gjør det mulig å få en rask oversikt over temperaturen i de forskjellige rommene, samt velge hvilken varmemodus som skal brukes, i tillegg til å justere temperaturen manuelt. Kombinert med en i3 Lite Server kan du også styre temperaturen når du er bortreist, slik at boligen er varm innen du er hjemme.

Smart gardinstyring

Solskjerming og gardinstyring er en populær funksjon i de fleste smarthus. Med i3 Lite fra Cleverly får du enkel gardingstyring av dine HDL Buspro kontrollerte gardiner. Kombineres appen med en i3 Lite Server kan gardinene også styres helt automatisk basert på sensorer, klokkeslett og årstid.

Manuell styring

Vår app lar deg styre de aller fleste HDL Buspro komponenter manuelt fra telefon eller nettbrett. På denne måten får du full kontroll over hver enkelt enhet.

Smart automatikk

Sammen med en i3 Lite Server kan vi programmere appen slik at alt fra temperatur til belysning automatisk kan justeres etter klokkeslett eller årstid.

Fjernstyring av HDL Buspro

i3 Lite fra Cleverly gjør det mulig å fjernstyre ditt HDL Buspro anlegg enten du er på jobb eller på ferie. På den måten har du alltid oversikt over smarthuset ditt.

Smarte scenarier

Styr et helt rom eller hele boligen med et enkelt trykk. Forhåndsprogrammerte moduser gjør det mulig å sette en rekke HDL Buspro enheter til akkurat det nivået som passer for en hvilken som helst anledning.

Dagmodus

Dagmodus

Sett boligens lys- og varmeverdier til normale nivåer med et enkelt trykk.

Nattmodus

Nattmodus

Demp eller skru av alle lys i boligen og senk temperaturen for å spare strøm.

Filmmodus

Filmmodus

Demp lysene og lukk gardinene på stua. Skru av eller demp lysene i andre rom.

Kontakt

Ta kontakt med oss for tilbud eller spørsmål rundt våre tjenester.

Rastafaret 12, 1476, Rasta

+47 993 66 660

kontakt@cleverly.no

Skriv til oss

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta informasjon om våre produkter, tjenester og viktige oppdateringer!

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev!